Loading Події

← Back to Події

Гала Готель в Кам’янець-Подільському

+ Google Map
вулиця Лесі Українки, 84
Кам'янець-Подільський, Хмельницька область 32301 Ukraine
+380(67) 954-51-37, +380(67) 381-19-69 https://gala-hotel.com.ua/

Кам’янець-Подільський приваблює туристів не тільки з України, а й з-за її меж. Дехто їде сюди задля того, щоб відчути таємничу атмосферу багатовікового міста, глибше пізнати його історію. А для інших – це романтичне місто, яке приховує чимало загадок і таємниць. Кам’янець-Подільський кожен рік відвідують як організовані туристичні групи, так і окремі туристи та відпочивальники. Кількість бажаючих на власні очі побачити Стару фортецю, Замковий міст, Турецькі бастіони та Сходи Фаренгольца щоразу зростає. Саме тому готелі в Кам’янець-Подільському подобово користуються чималим попитом.

Планувати свою подорож слід завчасно, а перед тим потрібно поцікавитись які готелі в Кам’янець-Подільському не дорого можна обрати. Кожен з них має свої принади але зупинившись в готельно-туристичному комплексі «Гала Готель» ви гарантовано отримаєте найкращі умови проживання та якісне обслуговування кваліфікованого персоналу.

Готель знаходиться в тихому спокійному місці, в 15 хвилинах пішої ходи від туристичного центру міста. При готелі передбачена безкоштовна парковка.

Гала Готель Готель в Кам'янець-Подільському
  • Там жодного результату не знайдено.